Nu nedladdningsbar i sin helhet

IMG_2518Mina senaste inlägg har handlat om den ABC i Design och Social Innovation som Mötesplats Social Innovation nyligen lanserade. Innan jag släpper den tråden helt vill jag berätta att den från och med i dag finns tillgänglig att ladda ned i sin helhet, som en pdf. Vill du läsa den kan du titta här.

Lanseringsfester har hållits för ovannämnda trycksak, i både Stockholm och Malmö. Den lär också finnas med i Almedalen där Mötesplats Social Innovation, och även jag, kommer att närvara vid ett antal arrangemang om två veckor. Vill du ha ett eget tryckt exemplar kan du höra av dig till mig eller till någon på Mötesplats Social Innovation, så ordnar vi det.

I övrigt gnetar jag på för att om några veckor kunna vara lite ledig. Dagen har hittills ägnats bland annat åt språkgranskning av en uppdragsgivares text och en intervju åt en annan. I morgon planerar jag att skriva några porträtt-texter, till en bok som ska ges ut i höst. Mer om den lite senare.

Lev väl i sommartid.