Kallt premiärdopp inleder slutspurt

IMG_4413För att kickstarta sommaren gjorde jag i helgen något (för mig) ovanligt: jag tog årets första dopp i ett kallt Östersjön, lördagen den 13 juni. Det var inte varmt (mer än i luften), men jag gjorde det. Jag som i vanliga fall är en badkruka har, efter vårens kallbadande på Malmö kallbadhus, kanske äntligen härdats lite?

Plötsligt tvekade jag inte alls utan gick bara på ut i vattnet, trots att det ilade kallt längs vaderna. Ett snabbt dopp och sen upp igen. Och efteråt är det ju så skönt och så värt besväret…

Kanske var det vad jag behövde för att få lite extra energi inför vårens slutspurt inför semestern? Om två veckor är jag på plats i Almedalen och gör en del skrivuppdrag för Mötesplats Social Innovation, precis som förra året. Ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning. Värme och trängsel är inget jag uppsöker annars om jag inte måste, men nu är det bara att gilla läget. Får en lugn start med drygt en ledig dag på plats i Visby, innan allt drar igång. Sedan väntar två mycket intensiva dygn, innan jag sedan beger mig hemåt igen. Och därefter ska det inte vara mycket kvar att göra innan det är dags för semester.

Har du vägarna förbi Österlen i sommar kan jag inte låta bli att göra lite reklam för Scen Österlens båda föreställningar Jekyll & Hyde samt West Side Story. Närmare 60 barn och ungdomar gör vad de kan för att ge dig sommarens bästa musikal- och teaterupplevelse. Läs mer på deras hemsida, där du också kan boka dina biljetter. Vill du veta mer om Scen Österlen och hur en kväll i salongen kan upplevas kan du läsa den text jag skrev om det förra sommaren, på SeÖsterlen.se

I övrigt: må gott, skynda långsamt, njut av sommaren och gör det som faller dig in!