Nominerad till Publishingpriset!

Förra hösten och vintern arbetade jag under några månader intensivt tillsammans med LKF, Lunds Kommuns Fastighets AB, för att ta fram deras års- och hållbarhetsrapport för 2017: Vi växer med Lund TILLSAMMANS.

Jag har skrivit all text till hållbarhetsrapporten och mötte under arbetets gång många trevliga människor och lärde mig massor. Bysted AB i Malmö står för formgivning och projektledning. Nu har vi allihop, tillsammans med de ansvariga från LKF, blivit nominerade till Publishingpriset i två kategorier, nämligen Årsredovisningar allmänägda företag (print) och Årsredovisningar (webb).

Prisutdelningen äger rum den 7 november, på Berns i Stockholm. Fram till dess håller vi tummarna och inleder samtidigt arbetet med 2018 års rapport. Samma ämne, i stort sett samma arbetsgrupp och med samma ambition: att ta fram en rapport som som många vill läsa och som kan bli nominerad den också!