När tankar blir ord

Att vara skribent handlar ofta om att omvandla känslor och tankar till ord. Mer konkret innebär det att jag till vardags skriver, redigerar och arbetar med egna och andras texter. Ofta bygger mina texter på ett samtal, ett möte eller en intervju, med allt från inläsning och research till att genomföra intervjun och därefter producera en text som passar in i ett visst sammanhang.

Andra texter utgår från given fakta eller så har du som uppdragsgivare en text som du vill att jag ser över eller redigerar. Att få möta människor och få berätta deras historier är bland det bästa jag vet. Men det kan vara precis lika roligt att grotta ned sig i någon annans text och se till att den är språkligt korrekt och blir till en levande och intressant text.

De texter jag skriver hamnar på webbsidor, i trycksaker, kundtidningar, nyhetsbrev, böcker, redovisningar eller rapporter.

Från Österlen till Malmö universitet

Här är några länkar till webbsidor där mina texter finns. Vissa av sidorna har jag varit med att bygga upp från grunden, till andra levererar jag olika typer av texter:

• Mötesplats Social Innovation
• Malmö universitet
• Gröna Butiken på Orelund
KBT på Österlen

Jag har också skrivit texter till en hel del trycksaker, här är några exempel:

LKFs hållbarhetsredovisning
• LKFs kundtidning 72 kvadrat
• ABC i Design och Social Innovation (Mötesplats Social Innovation)